Bemutatkozunk


A haj szépségének és egészségének mindenkori megóvása, ehhez a megfelelő professzionális termékek szakszerű ismerete, használata a személyiséggel harmonizáló frizura elkészítése. Tudni kiszolgálni minden igényt korosztálytól, divattól, hóborttól függetlenül. Folyamatosan figyelemmel kísérni a divatvilágot és abból saját gondolatainkkal ötvözve a lehető legjobb anyagokat használva tudjunk munkánkat elkészíteni. Elsődleges mindenkori szempont a haj minőségét megőrizni. Másodsorban a frizurák elkészítésénél a vendégeink egyéniségével összhangot és a harmóniát megteremteni. Fontos, hogy a fodrászaton kívül is szakszerűen ápolják vendégeink a hajukat, éppen ezért szaktanácsadással segítünk, hogy otthon is megfelelő termékekkel tudják hajukat kezelni, elkészíteni.


Termékek, amivel dolgozunk:

AlfaParf, Londa, Schwarzkopf

Rózsáné Szabó Bernadett mesterfodrász

1990-ben végeztem Székesfehérváron az Árpád Szakképző iskolában. Mestervizsgát szereztem 1992-ben. Gárdonyban van a székhelyem, de Kápolnásnyéken is dolgozom. Családanyaként ebben a szakmában nehéz boldogulni, de mióta otthon alakítottam ki az üzletemet, megint teljes odaadással végzem a munkámat.

Szabó Jenő fodrász

2001-ben végeztem Székesfehérváron az Árpád Szakképző iskolában. Még ebben az évben elkezdtem vállalkozásomat. Kápolnásnyéken a központban béreltem első üzletemet. 2008 óta saját üzlethelységet alakítottam ki, ahol kedves vendégeimet kellemes környezetben tudom fogadni. Szeretek emberekkel foglalkozni és új dolgokat kipróbálni.

Parneroldalaink

KisszárcsaCopyright © 2010 szabohaj Created by marcika